«Βόμβες» Αγγελή για Novartis-Κατήγγειλε σχέδιο προκειμένου να οδηγηθούν στη φυλακή Σαμαράς, Άδωνις και Λοβέρδος

«Βόμβες» Αγγελή για Novartis-Κατήγγειλε σχέδιο προκειμένου να οδηγηθούν στη φυλακή Σαμαράς, Άδωνις και Λοβέρδος

Την ύπαρξη ενός σχεδίου προκειμένου να οδηγηθούν στη φυλακή τρία κορυφαία πολιτικά πρόσωπα για την υπόθεση της Novartis κατήγγειλε-σύμφωνα με πληροφορίες- ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, στη συμπληρωματική του κατάθεση ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή, στο πλαίσιο της έρευνας για τις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις στην δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.


Συγκεκριμένα, ο κ. Αγγελής είπε στην κατάθεσή του ότι το σχέδιο αφορούσε τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη και τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Ζαχαρής διαβίβασε αμέσως αντίγραφο της κατάθεσης του κ.Αγγελή με τις βαρύτατες καταγγελίες στη Βουλή.

Ο εισαγγελικός λειτουργός αναφέρθηκε και πάλι στον περιβόητο «Ρασπούτιν» και υποστήριξε πως τα περί προφυλάκισης των τριών πολιτικών προκύπτουν από συζητήσεις που είχε με την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και την τότε Γενική Επιθεωρήτρια Μαρία Παπασπύρου.

Μάλιστα, φέρεται να δήλωσε πρόθυμος προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την αξιοπιστία των λεγομένων του, να εξεταστεί κατά αντιπαράσταση μαζί τους.

Σχετικά με το ποιος είναι ο περιβόητος Ρασπούτιν ο κ. Αγγελής , φέρεται να παρέπεμψε στην πρώην επιθεωρήτρια των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου που ξέρουν όπως είπε το όνομά του και του το είχαν πει.

Εξέφρασε μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, την απορία του στον κ. Ζαχαρή γιατί δεν έχει κληθεί ακόμη η κ. Δημητρίου να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνάς του καθώς ήταν σε γνώση της όλα τα παραπάνω.

Βέβαια, από την κατάθεση του κ. Αγγελή φέρεται να μην έλειψε την πικρία του για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν τα παραπάνω πρόσωπα τα οποία εμπιστεύονταν και με τα οποία είχε στενότατη συνεργασία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: « Νοιώθω ότι με πούλησαν, με πρόδωσαν και με έστυψαν άνθρωποι που εμπιστεύτηκα κι αυτό είναι κάτι που με πονάει πολύ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ