Βιβλίο ετοιμάζει ο Γιάνης Βαρουφάκης για τη θητεία του!

varoufakis

Βιβλίο με το οποίο θα δίνει τη δική του οπτική για όσα συνέβησαν πέρσι, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών, ετοιμάζεται να συγγράψει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, βρέθηκε τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες προκειμένου να παραβρεθεί σε εκδήλωση, με αφορμή τα τέσσερα χρόνια εγκλεισμού του Τζούλιαν Ασάνζ στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο και τίτλο «Πρώτα ήρθαν για τον Ασάνζ».

Αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης, όμως, ο Γιάνης Βαρουφάκης επέλεξε ένα πολύ γνωστό μπαρ των Βρυξελλών για λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Εκεί ήταν που έκανε και τις «αποκαλύψεις» για τα σχέδιά του. Μιλώντας σε οικείους του, τους εκμυστηρεύτηκε ότι μόλις γυρίσει στην Ελλάδα, θα αρχίσει τη συγγραφή βιβλίου σχετικά με το τι έγινε πέρυσι.

Με τον θεωρητικό των παιγνίων να αποτελεί μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες που έχουν περάσει από το ελληνικό πολιτικό σύστημα, το βιβλίο πιθανολογείται ότι θα γίνει «best seller» και στον βαθμό που θα περιλαμβάνει αποκαλύψεις, ως αναμένεται, θα σηκώσει πολλή...πολιτική σκόνη!

Πηγή: real.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ