Βερναδάκης: Παροχή γραφικής ύλης σε μαθητές από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

vernadakis

Την παροχή γραφικής ύλης σε μαθητές που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ανακοίνωσαν χθες ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παντής και ο Ειδικός Γραμματέας του Εθνικού Τυπογραφείου Δημήτρης Παπαδημητρόπουλος.

Πρόκειται για τον θεσμό του «Τετραδίου του μαθητή» με στόχο την αξιοποίηση αχρησιμοποίητου υλικού και της τεχνολογικής υποδομής του Τυπογραφείου. Ο κ. Βερναρδάκης τόνισε ότι πρόκειται για πρωτοβουλία η οποία θα έχει συνέχεια τον Σεπτέμβριο αλλά και τις επόμενες χρονιές. Το υλικό που εκτυπώθηκε με ελάχιστο κόστος από το Εθνικό Τυπογραφείο θα διανεμηθεί τις επόμενες ημέρες ως εξής: 3.000 τετράδια και μπλοκ σημειώσεων και ζωγραφικής σε μαθητές σχολείων σωφρονιστικών καταστημάτων, 2.000 σε μαθητές σχολείων του Δήμου Περάματος και 1.000 σε σχολεία στα οποία φοιτούν μαθητές Ρομά.

Πηγή: imerisia.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ