Βενιζέλος: Μπορεί η κυβέρνηση να ζητήσει εκβιαστικά συναίνεση

Βενιζέλος: Μπορεί η κυβέρνηση να ζητήσει εκβιαστικά συναίνεση

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, με αιχμή τη διαπραγμάτευση.
Όπως είπε, η αξιολόγηση δεν θα κλείσει ποτέ, υποστηρίζοντας ότι η πολιτική ύπαρξη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προϋποθέτει τη διατήρηση της εκκρεμότητας. Αν «λύσουν» την εκκρεμότητα θα χάσουν το αφήγημά τους, θα χάσουν το ακροατήριό τους, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να διαπραγματευθεί το μέλλον της χώρας, ενώ επανέλαβε την άποψή του ότι γίνεται διαπραγμάτευση για τέταρτο μνημόνιο. Είναι μνημόνιο χωρίς δάνειο, σημείωσε.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι «δεν μπορούν να πάνε σε ρήξη για να μείνουν στην εξουσία, γιατί μετά θα φύγουν με ελικόπτερο».

Σε ό,τι αφορά το πώς θα εξελιχθεί η διαπραγμάτευση, ανέφερε: «Μπορεί να μην πάμε στην 5η Ιουλίου 2015 και σε ψευδοδημοψήφισμα, αλλά στην 6η Ιουλίου σε μια εκβιαστική απαίτηση συναίνεσης, ότι, "κοιτάξτε, αυτό είναι το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, τα μέτρα είναι σκληρά, ελάτε να μου πείτε αν συμφωνείτε". Αν συμφωνεί η αντιπολίτευση πού; Σε μία ανύπαρκτη διαπραγμάτευση που έκανε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου;».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ