Υπoυργείο Μετανάστευσης: Προσλήψεις 32 διοικητών δομών και 150 συμβασιούχων σε ΚΥΤ

Υπoυργείο Μετανάστευσης: Προσλήψεις 32 διοικητών δομών και 150 συμβασιούχων σε ΚΥΤ

Στην πρόσληψη 32 ατόμων για θέσεις διοικητών υφιστάμενων δομών φιλοξενίας και 150 συμβασιούχων στα ΚΥΤ Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω, Λέρου και Φυλακίου Έβρου και στις δομές Μαλακάσας και Σιντικής προχωρά το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Πιο αναλυτικά, ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 32 ατόμων (ΑΔΑ: ΡΕΦΠ46ΜΔΨΟ-ΔΙ2) για την πλήρωση της θέσης του διοικητή, διάρκειας ενός έτους στις ανοιχτές Δομές Προσωρινής Υποδοχής και Προσωρινής Φιλοξενίας της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 10 Απριλίου και ώρα 20:00 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με θέμα στο email «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ».

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι απόφοιτοι σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με ικανότητα και εμπειρία συναφή με τα καθήκοντα της θέσης και γνώση σε καλό επίπεδο, μίας τουλάχιστον ξένης, επίσημης γλώσσας, κράτους - μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσης, σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας τριών μηνών για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης και Προσωρινών Δομών Φιλοξενίας της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΑΔΑ: ΩΚΔΔ46ΜΔΨΟ-ΧΝΩ). Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 10 Απριλίου και ώρα 14:00 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με θέμα στο email «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 3ΜΗΝΟΥ».

Συνολικά θα προσληφθούν 150 άτομα στα ΚΥΤ Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω, καθώς και στις Δομές Μαλακάσας και Σιντικής ως εξής:

1. ΚΥΤ Λέσβου: 30 άτομα

2. ΚΥΤ Κω:15 άτομα

3. ΚΥΤ Λέρου: 15 άτομα

4. ΚΥΤ Σάμου: 20 άτομα

5. ΚΥΤ Χίου: 20 άτομα

6. ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου: 10 άτομα

7. Δομή Μαλακάσας Αττικής: 20 άτομα

8. Δομή Σιντικής Σερρών: 20 άτομα

Η προκήρυξη αφορά υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικών καθηκόντων, για την παροχή βοηθητικών εργασιών, ενώ το βασικό κριτήριο είναι η ύπαρξη εντοπιότητας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS