Τσίπρας σε αγρότες και δημοσιογράφους: «Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια, όποιος θέλει να κάνει θέατρο να βγει έξω»

tsipras agrotes 2012Μια άνευ προηγουμένου έκρηξη θυμού είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη και η αποκαλυπτική σκηνή καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Αφού ο κ. Τσίπρας ολοκλήρωσε το εισαγωγικό μέρος της ομιλίας του, ζητήθηκε η αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη.

Οι εργαζόμενοι των Μέσων Ενημέρωσης αλλά και μερίδα αγροτών αντέδρασαν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα σε δημοσιογράφους, αγρότες, αλλά και τον πρωθυπουργό.

«Εδώ δεν είναι εκπομπή, είναι σύσκεψη», είπε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στους αγρότες: «Εγώ όταν κάνω συσκέψεις με φορείς κλείνουν οι πόρτες και μιλάμε ειλικρινά, πρόσωπο με πρόσωπο».

https://www.youtube.com/watch?v=V0R-b_9L4v8

https://www.youtube.com/watch?v=A7LdFQ3O6ww

Οι δηλώσεις αυτές πυροδότησαν το ήδη εκρηκτικό κλίμα, με τους δημοσιογράφους να μη θέλουν να βγουν έξω από την αίθουσα και τους αγρότες να δηλώνουν πως αν φύγουν τα ΜΜΕ τότε θα αποχωρήσουν κι εκείνοι.

Ο κ. Τσίπρας, εμφανώς εκνευρισμένος, είπε «όποιος θέλει να κάνει θέατρο μπροστά στους δημοσιογράφους να πάει έξω», ενώ, αφού χτύπησε το χέρι του στο γραφείο, είπε στη συνέχεια: «Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια, όποιος θέλει να κάνει θέατρο να βγει έξω»!

Μάλιστα, είχε έναν έντονο διάλογο με τον ανταποκριτή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ στην Κρήτη Μάριο Διονέλλη.

Πηγή: Cretapost.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ