Τσίπρας: Δεν υποχωρώ, όποιος έριξε κυβέρνηση πήγε στο 1%

maximou ktirio 740Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Γιάννη Μουζάλα είναι δραματικές καθώς πλέον η κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κρέμεται από μια κλωστή. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει θέσει τελεσίγραφο μέχρι τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης,ώρα συνεδρίασης της Κ.Ο του κόμματος, ενώ ταυτόχρονα διεμήνυσε στον πρωθυπουργό ότι η κυβέρνηση έχει ψήφο εμπιστοσύνης.

Απαντώντας στο τελεσίγραφο- Καμμένου ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. «Δεν υποχωρώ. Όποιος έριξε κυβέρνηση πήγε στο 1%» είναι το μήνυμά του προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Αυτή την ώρα οι πιο στενοί συνεργάτες των δύο αρχηγών βρίσκονται στο σπίτι του Πάνου Καμμένου. Νίκος Παππάς και Τέρενς Κουίκ αναζητούν λύση με βάση τις τελευταίες εξελίξεις.

Κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να στηρίξουν τον κ. Μουζάλα, ενώ την ίδια ώρα το θέμα του υπουργού Μετανάστευσης έφερε στο προσκήνιο σενάρια ανασχηματισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, δεν αποκλείονται ευρύτερες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, σε περίπτωση που ο κ. Μουζάλας μετακινηθεί από τη θέση του.

Κάτι τέτοιο όμως, θα συμβεί μετά από την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, που αποτελεί ορόσημο για την κυβέρνηση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ