Τι έφαγαν Τσίπρας - Σακελλαρίδης στη Νέα Σμύρνη - Πόσο μπουρμπουάρ άφησαν

Τι έφαγαν Τσίπρας - Σακελλαρίδης στη Νέα Σμύρνη - Πόσο μπουρμπουάρ άφησαν

Το «μυστικό» δείπνο Αλέξη Τσίπρα και Γαβριήλ Σακελλαρίδη σε λαϊκή ταβέρνα της Νέας Σμύρνης προκαλεί σενάρια επί σεναρίων εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που οι αντοχές του κόμματος δοκιμάζονται από εκτεταμένα διαλυτικά φαινόμενα.

Υπάρχει, όμως, και η πιο ελαφριά διάσταση αυτού του δείπνου, το οποίο μετά βεβαιότητας έχει πολιτικές προεκτάσεις που θα φανούν προσεχώς.

Αυτή την ανάλαφρη εκδοχή έδωσε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Ρούμελη», ο οποίος αναφέρθηκε σε κάποιες λίγες λεπτομέρειες όσον αφορά τη διάθεση και τη συμπεριφορά των δύο συνδαιτυμόνων, του πρώην πρωθυπουργού, δηλαδή, και του πρώην εκπροσώπου του στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Θυμίζουμε ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι 2015 μετά τη συνθηκολόγηση της τότε κυβέρνησης που στη συνέχεια επέφερε το τρίτο μνημόνιο. Η «Ρούμελη» είναι ένα οικογενειακό ταβερνάκι που φημίζεται κυρίως για τα ψητά της ώρας και τις χαμηλές τιμές στα πιάτα του γενικώς.

Απ’ όσα είπε ο ταβερνιάρης, Τσίπρας και Σακελλαρίδης απόλαυσαν τη λαϊκή μαγειρική δοκιμάζοντας τέτοια φαγητά. «Ήρθε, μας χαιρέτησε (σ.σ. εννοεί τον Αλέξη Τσίπρα). Κάθισε στο τραπέζι με τους φίλους του και παρήγγειλε, όπως όλοι οι απλοί άνθρωποι, παϊδάκια, σαλάτες, πατάτες, φέτα, τζατζίκι. Ήρθε πρώτη φορά εδώ στο μαγαζί. Ήρθε να χαλαρώσει. Ήταν ευγενικός μαζί μας και εμείς ευγενικοί μαζί του. Μας ρώτησε πώς πάνε τα πράγματα. Έκατσε περίπου μιάμιση ώρα. Ήρθε μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που είναι πελάτης στο μαγαζί. Ο κόσμος μίλησε μαζί του», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha. Μάλιστα, σε σχετικό ερώτημα της ρεπόρτερ της εκπομπής για το εάν ο πρώην πρωθυπουργός άφησε πουρμπουάρ, εκείνος αποκρίθηκε θετικά και απάντησε πως άφησε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ