Θεοδωράκης: Η σύγκληση των πολιτικών αρχηγών πρέπει να είναι άμεση

theodorakis740

Μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Σταύρος Θεοδωράκης τάχθηκε υπέρ της άμεσης σύγκλησης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

«Είναι αξεπέραστα τα προβλήματα. Δείτε τι γίνεται με το προσφυγικό. Η κυβέρνηση καθυστέρησε. Δεν θα συζητήσω για τις ευθύνες το 2015. Πιστεύει κανείς ότι μία κυβέρνηση, ένας υπουργός μπορεί να πάρει τολμηρές και πολλές φορές δύσκολες αποφάσεις γι’ αυτό το μεγάλο θέμα; Δεν θα πάρει κανείς», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού και συνέχισε:

«Έγινε ένα ωραίο “πηγαδάκι” στο συνέδριο. Kάποια στιγμή βρέθηκα με τον κύριο Μητσοτάκη και την κυρία Γεννηματά και συζητήσαμε ότι πρέπει να έχουμε μία υπεύθυνη συμπεριφορά στο προσφυγικό».

«Πήρα εγώ», πρόσθεσε ο ίδιος, «με ευθύνη μου, ως ενδιάμεσος, το γραφείο του πρωθυπουργού και είπα να μην καθυστερήσει η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, να γίνει τη Δευτέρα, την Τρίτη, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Να υπάρξει μία εθνική γραμμή στο κορυφαίο θέμα που μας απασχολεί αυτές τις μέρες. Δεν έχω απάντηση, δυστυχώς, για το πότε θα γίνει το συμβούλιο των αρχηγών».

Πηγή: real.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ