Θεοδωράκης: Αν η κυβέρνηση έχει τη διάθεση, μπορεί να βρεθεί λύση στο ασφαλιστικό

theodorakis740

Είμαστε μια χώρα συνταξιούχων και δημοσιών υπαλλήλων και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί όταν βάλουμε εναντίον των επιστημόνων μας, των δικηγόρων, των γιατρών, των οικονομολόγων, των τεχνικών, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μετά από συνάντηση με προέδρους επιστημονικών φορέων για το ασφαλιστικό.

Όπως είπε, το Ποτάμι θα συνεχίσει να μιλά ανοιχτά και τόνισε ότι «εάν υπάρξει, μια ελάχιστη διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης, για σοβαρή συζήτηση χωρίς αυτά τα υπερβολικά νούμερα που θέτει ο κ. Κατρούγκαλος, μπορεί να βρεθεί λύση».

Ο κ. Θεοδωράκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αναφορά του κ. Κατρούγκαλου ότι «γραβάτα στο δικαστήριο όλοι φοράνε και το μπλοκάκι που βγάζει 800 ευρώ το μήνα και όσοι δικηγόροι βγάζουν 60, 80, 100 χιλιάρικα το χρόνο και φορούν Armani και Dior», ο οποίος πρέπει να δίνουν πιο πολλά, όπως είπε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι «έχουμε την ατυχία να μας κυβερνούν άνθρωποι οι οποίοι, είτε δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, είτε τα έχουν βρει όλα έτοιμα. 'Αρα, χρειάζεται λίγο σεβασμός στους ανθρώπους που έχουν σπουδάσει, έχουν δουλέψει και έχουν δημιουργήσει».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός δήλωσε ότι «μια ελληνική κοινωνία χωρίς καθόλου επιστήμονες δεν μπορεί να προχωρήσει και να ζήσει», ενώ ο Μιχάλης Βλασταράκος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, επεσήμανε ότι «οι υπερβολικές εισφορές στέλνουν και τους αυτοαπασχολούμενους στην ανεργία, στην μετανάστευση, στην έξοδο από το επάγγελμα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ