Τα "γύρισε" ο Καμμένος για Μουζάλα: Λεκτικό λάθος το "Μακεδονία"

kammenos

Επαναδίπλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου χθες στη Βουλή, ο οποίος "ξέχασε" την απαίτηση του για παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα και έκανε λόγο για ένα απλό "λεκτικό λάθος" σχετικά με την αναφορά του στα Σκόπια ως «Μακεδονία».

Είπε ακόμη ότι είχε υποβάλει την παραίτησή του στον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση.

«Οταν διαφώνησα γιατί ο κ. Μουζάλας έκανε ένα λεκτικό λάθος, υπέβαλα την παραίτηση τη δική μου και των υπουργών των ΑΝΕΛ στον πρωθυπουργό», είπε ο κ. Καμμένος και απαντώντας στα σχόλια που ακούγονταν από τα έδρανα της ΝΔ πρόσθεσε «Αν εσείς έχετε τη δύναμη, καταθέστε πρόταση μομφής κατά του κ. Μουζάλα. Αλλά αντί να το κάνετε, ξέρετε τι έκανε ο κ. Μητσοτάκης; Πήγε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και είπε στην Μέρκελ ότι ο Καμμένος είναι λαϊκιστής και θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση. Αν θέλετε, ακολουθήστε την κοινοβουλευτική διαδικασία».

Εξάλλου, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε στην αναφορά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για άμεση παραίτηση της κυβέρνησης με τη φράση «τα αιτήματα ενίοτε γίνονται αποδεκτά».

Παράλληλα δήλωσε ότι «θα στηρίξω μέχρι τέλους» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «γιατί ούτε σπίτι πήρε από τον Χριστοφοράκο, ούτε συνέταιρος της διαπλοκής ήταν».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ