Συνεδριάζει τo μεσημέρι η Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας

Συνεδριάζει τo μεσημέρι η Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας

Yπο την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται στην ομιλία του να κινηθεί σε υψηλούς τόνους εξαπολύοντας για ακόμη μία φορά έντονη επίθεση στην κυβέρνηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να ταχθεί και πάλι κατά του 4ου μνημονίου, και κατά της νέας διαπλοκής που η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση πως δημιουργεί.

Παράλληλα, θα κάνει εκτενή αναφορά στις προτάσεις της ΝΔ και στο σχέδιό του προκειμένου η Ελλάδα να βγει από την κρίση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πρόκειται να αναφερθεί και στη εξέλιξη των γαλλικών εκλογών καθώς στην αξιωματική αντιπολίτευση εκτιμούν ότι έχουν ιδιαίτερη αξία για τη χώρα μας. Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε τη νίκη του Εμμανουέλ Μακρόν ως «νίκη της κοινής λογικής» σε ραδιοφωνική συνέντευξή του: «Νίκη της κοινής λογικής, της μετριοπάθειας και του ρεαλισμού απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού, του ευρωσκεπτικισμού και του σκληρού διχασμού.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν είναι εξαιρετικά καταρτισμένος πολιτικός, φέρνει νέες ιδέες και θα αγωνιστεί για μια καλύτερη Ευρώπη. Ήταν ξεκάθαρο ότι η Γαλλία ήταν σε θέση να κάνει μια τομή με το παρελθόν. Το συμπέρασμα είναι ότι τα παραδοσιακά Κόμματα πρέπει να αλλάξουν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τέλος, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ