Συναντήσεις Πιερρακάκη με εκπαιδευτικούς στη Μυτιλήνη: Παρουσιάστηκε η πολιτική του υπουργείου στη δευτεροβάθμια
Φωτογραφία: Facebook

Συναντήσεις Πιερρακάκη με εκπαιδευτικούς στη Μυτιλήνη: Παρουσιάστηκε η πολιτική του υπουργείου στη δευτεροβάθμια

Σειρά συναντήσεων με εκπαιδευτικούς της Λέσβου είχε, ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στις συναντήσεις που έγιναν στη Μυτιλήνη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και έγινε μια πρώτη παρουσίαση της πολιτικής του υπουργείου.

Μετά τις συναντήσεις ο κ. Πιερρακάκης έκανε την παρακάτω ανάρτηση: «Στη Μυτιλήνη είχα τη χαρά να συναντηθώ με εκπαιδευτικούς, Διευθυντές Εκπαίδευσης και την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.

Συζητήσαμε για σειρά θεμάτων που αφορούν στην εκπαιδευτική διαδικασία, στη μείωση της γραφειοκρατίας και στη βελτίωση της καθημερινότητας μαθητών και εκπαιδευτικών. Η ομαδική δουλειά και η συστηματική ανταλλαγή απόψεων αποτελεί δέσμευση για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Ακόμα, ξεναγήθηκα στον χώρο που φιλοξενεί το Πειραματικό Λύκειο, το Εσπερινό Γυμνάσιο αλλά και την ιστορική βιβλιοθήκη, η οποία διαθέτει ανεκτίμητο πλούτο σπάνιων εκδόσεων και χειρογράφων.

Το ανθρώπινο κεφάλαιο αποτελεί την εγγύηση διαφύλαξης και ανάδειξης του πλούτου αυτού».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ