Συνέδριο ΔΗ.ΣΥ: Αιχμές κατά πάντων από τον Βενιζέλο

Συνέδριο ΔΗ.ΣΥ: Αιχμές κατά πάντων από τον Βενιζέλο

Βόμβες Βενιζέλου στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης: ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για άλλη μία φορά για «ασάφειες» στις θέσεις της ΔΗΣΥΜ και εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου υπενθυμίζοντας ότι διέσπασε το ΠΑΣΟΚ με την ίδρυση του ΚΙΔΗΣΟ και επέστρεψε χωρίς να κάνει την παραμικρή αυτοκριτική, ούτε καν για τα οικονομικά του κόμματος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε τόσο στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο, Δημήτρη Τζανακόπουλο χαρακτηρίζοντας «αλαζονική» την ομιλία του, όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οποίον είπε ότι τοποθέτησε τη Συμπαράταξη στην κεντροαριστερά από σκοπιμότητα, για να κερδίσει όσο μεγαλύτερο κομμάτι του Κέντρου.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε με έμφαση για το «προοδευτικό κέντρο» - σε αντιδιαστολή με την κεντροαριστερά - για να υποστηρίξει ότι μόνον στο μεσαίο χώρο θα διατηρήσει η παράταξη τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στα πολιτικά πράγματα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ