Συναντά τον πρωθυπουργό σήμερα η Φώφη Γεννηματά

genimata fofi 740

O πρωθυπουργός θα υποδεχθεί σήμερα στις 13.00 το μεσημέρι θα υποδεχτεί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ύστερα από αίτημα της κα. Γεννηματά για το μεταναστευτικό.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η κυβέρνηση καταβάλει τεράστιες προσπάθειες, ώστε με γρήγορες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις να απομακρυνθούν οριστικά τα σενάρια εξόδου της χώρας από τη Σένγκεν. Ενδεικτική άλλωστε είναι η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα την Πέμπτη στο Λονδίνο, όπου στο περιθώριο της Διάσκεψης για τη Συρία θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τη Γερμανίδα Καγκελάριο και άλλους αξιωματούχους.

Υπό την παρούσα συγκυρία πάντως, όλα δείχνουν πως η συζήτηση των κκ Τσίπρα-Γεννηματά, θα επεκταθεί στη διαπραγμάτευση και στα «καυτά» θέματα που έχει προς επίλυση η κυβέρνηση. Λίγο αργότερα, στις 14:30 ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ