Συγχαρητήρια πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας στην εθνική μπάσκετ Νέων

Συγχαρητήρια πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας στην εθνική μπάσκετ Νέων

Την εθνική νέων ανδρών για την κατάσταση του Ευρωμπάσκετ συνεχάρη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
«Η νέα κορυφαία ευρωπαϊκή σας διάκριση, σε συνδυασμό μάλιστα με το ξεχωριστό ήθος σας, μας κάνει όλους υπερήφανους. Επιπλέον όμως δείχνει, ιδίως στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, τον δρόμο στη νέα γενιά του Τόπου μας για τις πραγματικές δυνατότητές της και τις μεγάλες προοπτικές της. Θερμά συγχαρητήρια» αναφέρει στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του.

Ακόμα μια χρυσή γενιά του ελληνικού μπάσκετ μάς κάνει περήφανους, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ, δήλωσε: «Η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στην κορυφή της Ευρώπης χάρη στα παιδιά της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Νέων Ανδρών. Το μέλλον της χώρας δίνει τις δικές του απαντήσεις βροντοφωνάζοντας πως η Ελλάδα μπορεί να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις για να προχωρήσει μπροστά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές τους, την ομοσπονδία και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην τεράστια αυτή επιτυχία».

«Νάτοι οι Πρώτοι σε όλη την Ευρώπη! Μπράβο ρε Μάγκες! Περηφάνια & συγκίνηση για την Εθνική Νέων Ανδρών!» έγραψε στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Συνεχίζουν τις μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ. Μας έκαναν υπερήφανους» έγραψε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Και μετά από μια καταιγίδα αρνητικών ειδήσεων έρχεται η Εθνική Νέων και κατακτά το ευρωπαϊκό χρυσό! Παιδιά ευχαριστούμε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ