Στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στο Εφετείο ο Χρήστος Παππάς

Στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στο Εφετείο ο Χρήστος Παππάς

Πριν από λίγα λεπτά πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα Εφετών ο φυγόποινος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, προκειμένου να εκτελεστεί η ποινή του.

Το καταδικασμένο ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού, όπου βρίσκονται όλοι οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, που βρίσκεται στο Μαλανδρίνο, μαζί με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά.

Σημειώνεται ότι ο Παππάς διέφευγε επι εννέα μήνες της σύλληψης και ενώ αρχικώς διακινούνταν πληροφορίες ότι κρυβόταν κάπου στα Βαλκάνια ή σε μοναστήρι, τελικώς από τα μέσα του περασμένου μήνα επιβεβαιώθηκε ότι όλο αυτό το διάστημα της φυγοδικίας του ήταν στην Ελλάδα.

Ο Παππάς συνελήφθη χθες βράδυ από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, από ένα διαμέρισμα στου Ζωγράφου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς είχε εξαφανιστεί από την 1 Οκτωβρίου 2020, λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Από τότε καταζητείτο από τις αστυνομικές αρχές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ