Στο κλειστό του Αγίου Κοσμά ο Κ.Μητσοτάκης, συνομίλησε με Πετρούνια και άλλους αθλητές

Στο κλειστό του Αγίου Κοσμά ο Κ.Μητσοτάκης, συνομίλησε με Πετρούνια και άλλους αθλητές

Το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής στον Άγιο Κοσμά επισκέφθηκε, νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τον Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση, αλλά και με άλλους αθλητές και προπονητές για τις προκλήσεις αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με τους αθλητές να εξηγούν στον κ. Μητσοτάκη τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνται, με σημαντικές ελλείψεις σε όργανα γυμναστικής και υποδομές.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων γυμναστικής ενόψει των προσεχών σημαντικών διοργανώσεων, ενώ δεν έκρυψε την αγάπη του για την αθλητισμό αλλά και τον θαυμασμό του για τα επιτεύγματα των αθλητών της ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής.

«Αγαπώ τον αθλητισμό», είπε ο κ. Μητσοτάκης, «δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον αθλητισμό. Αυτό που κάνετε εσείς, όμως, ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ