Στην ΔΕΘ ο Μητσοτάκης: Η βόλτα στα περίπτερα

Με ανάπτυξη, φοροελαφρύνσεις και μεταρρυθμίσεις πάει στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναπτύσσοντας ένα αναπτυξιακό σχέδιο αξιοπιστίας, χωρίς τις παροχολογίες του παρελθόντος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε λίγο μετά τις 10.00 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιεί την περιοδεία του στην 84η ΔΕΘ

Μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο κ. Μητσοτάκης συναντάται με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ και το ΔΣ των Εργαζομένων.

«Στόχος μας είναι να γίνει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης μια από τις καλύτερες εκθέσεις στον κόσμο», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων της ΔΕΘ-Helexpo.

O κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει στη Θεσσαλονίκη το γεγονός ότι υπάρχουν 170 στρέμματα μέσα στην καρδιά της πόλης τα οποία, μέσα από ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης στην κατεύθυνση της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και της διαμόρφωσης χώρων πρασίνου, θα αποτελούν ολοένα και περισσότερο σημείο αναφοράς για την κοινωνική, επιχειρηματική και αθλητική ζωή της πόλης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τη στήριξή του στη διεθνή έκθεση και στάθηκε ιδιαίτερα στις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας κυβέρνησης που αφορούν στην αναβάθμιση του ρόλου της ΔΕΘ και τη δημιουργία χώρων πρασίνου, γεγονός που θα τονώσει ακόμη περισσότερο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ΔΕΘ έναντι των ανταγωνιστών της.

Περιοδεία στα περίπτερα

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκινησε την περιοδεία του από τη Βόρεια είσοδο επί της οδού Εγνατίας ενώ νωρίτερα είχε συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ και των εργαζομένων της.

Ο πρωθυπουργός σταματά και επισκέπτεται τα περίπτερα όλων των εκθετών, συζητά λίγη ώρα μαζί τους για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και μεταφέρει την αισιοδοξία του για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Αφού ο πρωθυπουργός περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης έφτασε στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπου παρακολούθησε μια μικρή επίδειξη από τα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, υπό τα... σαλπίσματα της στρατιωτικής μπάντας, που έπαιζε το αγαπημένο, κατά δήλωσή του, τραγούδι των Guns n' Roses, το «Paradise City». Στο παρελθόν ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ορισμένος ήχος κλήσης στο κινητό του. Μάλιστα, παρακολούθησε από κοντά στρατιωτικές επιδείξεις των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν και η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο περίπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου έκανε και μια γραπτή αφιέρωση.

Σημειώνεται ότι τον πρωθυπουργό ακολουθούν στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.
Η περιοδεία του αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρεις ώρες προκειμένου να έχει την ευκαιρία να περιοδεύσει σε όλες τις πλευρές της Έκθεσης.

Στο περίπτερο της Ινδίας ο Μητσοτάκης πήρε δώρο έναν... ελέφαντα

Το περίπτερο της Ινδίας εγκαινίασε ο πρωθυπουργός, Κυριακός Μητσοτάκης, μαζί με τον υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ινδίας, Hardeep Singh Puri.

Οι δύο άνδρες έκοψαν την κορδέλα της τιμώμενης για φέτος χώρας. Στο τέλος της σύντομης τελετής, ο Ινδός υπουργός προσέφερε στον πρωθυπουργό ως δώρο ένα αγαλματίδιο ελέφαντα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2019 YSTEROGRAFO NEWS