Μητσοτάκης για τραγωδία στην Marfin: Η πολιτεία θα τιμήσει τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν

Μητσοτάκης για τραγωδία στην Marfin: Η πολιτεία θα τιμήσει τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στην έναρξη του λόγου του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά στην Marfin, καθότι σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την τραγική ημέρα.

«Τις επόμενες μέρες, πιστός σε μία δέσμευση που είχα αναλάβει το 2018, η πολιτεία θα τιμήσει τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν μία ειδική πλακέτα στο κτίριο της Φωτιάς και του μίσους θα πολεμά τη λήθη και θα μας καλεί πάντα σε ενότητα και Δημοκρατική επαγρύπνηση και θα κρατάς ζωντανό το μεγάλο δίδαγμα εκείνης της μέρας με δυο λέξεις... ποτέ πια» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και συνέχισε: «Κυρίες και κύριοι βουλευτές προσέρχομαι στη βουλή σήμερα όχι για να μιλήσω εκ νέου για την Πανδημία, η μάχη με την οποία άλλωστε συνεχίζεται με αποτελέσματα τα οποία εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά, είμαι εδώ για να υπερασπιστώ ένα σημαντικό νομοσχέδιο και για να απαντήσω στην κριτική την οποία έχει δεχτεί η κυβέρνηση την οποία σε μεγάλο βαθμό τη θεωρώ αδικαιολόγητη γιατί οι νέες διατάξεις για το περιβάλλον θέτουν Επιτέλους σαφείς κανόνες για την προστασία του όμως ταυτόχρονα αποτελούν και προωθητικούς βατήρες για μία γρήγορη και βιώσιμη ανάπτυξη».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ