Σταϊκούρας για Eurogroup: Υπάρχουν ακόμα διαφορές, οι οποίες εκτιμάται ότι θα καλυφθούν μέχρι αύριο

Σταϊκούρας για Eurogroup: Υπάρχουν ακόμα διαφορές, οι οποίες εκτιμάται ότι θα καλυφθούν μέχρι αύριο

Υπάρχουν ακόμα διαφορές μεταξύ των κρατών - μελών της ευρωζώνης, Αυτό δήλωσε για την ολονύκτια συνεδρίαση του Eurogroup που διακόπηκε για να συνεχιστεί αύριο, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Συγκεκριμένα σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ελληνας ΥΠΟΙΚ αναφέρει: «Η συνεδρίαση του Eurogroup δεν κατέληξε σε συμφωνία, παρά το γεγονός ότι υπήρξε σημαντική πρόοδος πάνω σε ένα πιο φιλόδοξο πακέτο μέτρων για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης και τη μετέπειτα ανάταξη της οικονομίας. Υπάρχουν ακόμα διαφορές, οι οποίες εκτιμάται ότι θα καλυφθούν μέχρι αύριο».

Νέα τηλεδιάσκεψη μετά το «ναυάγιο» στο Eurogroup

Οπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο θα υπάρξει νέα συνεδρίαση την Πέμπτη (09/04), μετά τον μαραθώνιο διαβουλεύσεων 16 ωρών.

«Επειτα από 16 ώρες συζητήσεων, πλησιάσαμε σε συμφωνία, αλλά δεν έχουμε ακόμα καταλήξει σε αυτήν. Ανέστειλα το Eurogroup», οι εργασίες του οποίου θα συνεχιστούν «αύριο, Πέμπτη», ανέφερε ο Πορτογάλος πρόεδρος του συμβουλίου σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS