Στ. Θεοδωράκης: Μπήκατε στον Λευκό Οίκο μόνο για να δώσετε

Στ. Θεοδωράκης: Μπήκατε στον Λευκό Οίκο μόνο για να δώσετε

«Μπήκατε στον Λευκό Οίκο μόνο για να δώσετε», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξης Τσίπρας, όταν ανέπτυσσε την ερώτησή του αναφορικά με τη συμφωνία αναβάθμισης των F-16.

«Είναι φανερό ότι το χαρτί της Σούδας δεν το βάλατε καν στο τραπέζι. Αντιμετωπίσατε την επέκταση της βάσης της Σούδας ως μια υποσημείωση στο περιθώριο μιας συμφωνίας – μαμούθ», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Στον ίδιο τόνο ο επικεφαλής του Ποταμιού διερωτήθηκε: «Αν δεχθούμε ότι επείγει ο εκσυγχρονισμός της πολεμικής αεροπορίας δεν πρέπει να κάνουμε χρήση του διαπραγματευτικού χαρτιού της Σούδας;»

Κατά τον κ. Θεοδωράκη, μια επίμονη και καλύτερη διαπραγμάτευση θα έφερνε επιτάχυνση του χρονοδιαγράμματος εκσυγχρονισμού, μείωση του συνολικού κόστους και μεταφορά τεχνογνωσίας. 

«Μιλήσατε για τον εκσυγχρονισμό των F-16. Για πόσα δισ. τελικά μιλάμε; Για 2,4 ή για 1,1 δισ.; Και πού θα βρεθούν αυτά τα λεφτά; Πότε; Εις βάρος ποιων στρωμάτων της κοινωνίας;», ρώτησε τον Πρωθυπουργό. 

«Οι περισσότεροι ειδικοί έχουν προτείνει τον εκσυγχρονισμό των F-16 αλλά το ερώτημα παραμένει: Με ποιο τίμημα;», πρόσθεσε

Στο σημείο αυτό ο επικεφαλής του Ποταμιού παρατήρησε ότι σε καιρούς ανέχειας ο κ. Τσίπρας έπρεπε να απαντήσει στο εσωτερικό της χώρας πριν φανεί τόσο γαλαντόμος στο εξωτερικό. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ