Στ. Πέτσας: Γραφικός και επικίνδυνος ο Κ. Μουτζούρης

Στ. Πέτσας: Γραφικός και επικίνδυνος ο Κ. Μουτζούρης

«Γραφικό και επικίνδυνο» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κ. Μουτζούρη, σχολιάζοντας το επίμαχο βίντεο στο οποίο καταφέρεται με απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά του Πρωθυπουργού.


«Ο κ. Μουτζούρης αποτελεί μια κατηγορία από μόνος του. Καμία συζήτηση από δω και πέρα με τον κ. Μουτζούρη», δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ενώ προσέθεσε πως ακόμα κι αν ζητήσει συγγνώμη δεν θα γίνει δεκτή γιατί θα είναι υποκριτική.

«Τι συζήτηση να κάνουμε με αυτό τον άνθρωπο; Εξαντλήσαμε κάθε δυνατότητα διαλόγου» είπε και σχολιάζοντας το επίμαχο βίντεο πρόσθεσε: «Όσοι είδαν αυτή την εικόνα καταλαβαίνουν. Δεν είναι πλάκα ένας Περιφερειάρχης να κάνει όλα αυτά».

Σχετικά με το πώς θα κινηθεί η κυβέρνηση μετά τα επεισόδια, ο κ. Πέτσας σημείωσε ακόμη πως παρά τα επεισόδια την πρώτη μέρα τα μηχανήματα έφτασαν στο σημείο που έπρεπε για να ξεκινήσουν τις εργασίες και πρόσθεσε πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να επιταχυνθεί η κατασκευή των κλειστών δομών για να γίνει η αποσυμφόρηση.

«Είχαμε ακραία επεισόδια, μέχρι και πυροβολισμούς», είπε ο κ. Πέτσας επισημαίνοντας ότι επιθυμία της κυβέρνησης είναι να πέσουν οι τόνοι σήμερα, Πέμπτη, προσθέτοντας πάντως πως θα σχηματιστούν δικογραφίες για όσους συμμετείχαν στα ακραία επεισόδια.

«Η εικόνα των ΜΑΤ δεν βοηθά, υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ωστόσο το θέμα είναι να προχωρήσει στο σχέδιο της κυβέρνησης, από τη στιγμή που τόσο καιρό δεν υπήρξε εναλλακτική λύση» συμπλήρωσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ