«Σκληρή» απάντηση Βορίδη στους ισχυρισμούς Αραχωβίτη για την ΕΒΖ

«Σκληρή» απάντηση Βορίδη στους ισχυρισμούς Αραχωβίτη για την ΕΒΖ

Με μία άκρως εμπεριστατωμένη απάντηση επέλεξε να «αντεπιτεθεί» στην ανακοίνωση του τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΒΖ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης δήλωσε τα εξής:

«Ενημερώνουμε τον κ. Αραχωβίτη ότι παραλάβαμε ανεπίλυτο το ζήτημα των τεύτλων και εξαιτίας της ανυπαρξίας συμβάσεων κινδύνευαν τα πάντα να μην έχουν οποιαδήποτε διέξοδο.

Τέσσερα χρόνια λύση στο θέμα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης δεν είχε δοθεί παρά μόνο λόγια και υποσχέσεις στους τευτλοπαραγωγούς χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε πραγματική δέσμευση και κυρίως χωρίς να υπάρχει λύση στο κύριο και μεγάλο θέμα από το οποίο εξαρτάται το εισόδημα τους και αυτό είναι η βιομηχανία ζάχαρης.

Η Κυβέρνηση αγωνίστηκε για τη λύση του συγκεκριμένου ζητήματος, αυτή πέτυχε την κατάρτιση συμφωνίας με την οποία εξασφαλίστηκε η συνέχιση της λειτουργίας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, χάρη σε αυτή τη συμφωνία οι τευτλοπαραγωγοί παραδίδουν προϊόν στη βιομηχανία ζάχαρης και χάρη σε αυτή την παράδοση δικαιούνται και τη συνδεδεμένη ενίσχυση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέσεις και σπέκουλα πάνω στην αγωνία των αγροτών, η Κυβέρνησή μας έργα και αποτελέσματα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS