Σκληρή απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην «Αυγή»

Σκληρή απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην «Αυγή»

«Τα γκεμπελικά πρωτοσέλιδα της "Αυγής" ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμα και την πολιτική της Κυβέρνησης. Πρόκειται ασφαλώς περί επιτεύγματος. Και εις κατώτερα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Η αξιωματική αντιπολίτευση απάντησε σε υψηλούς τόνους στο σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής», η οποία αναφέρει: «Από Μητσοτάκη και "Γκέμπελς" της ενημέρωσης το 2ο ξέπλυμα του ναζισμού. Με μαέστρο τον Άδωνι και ορχήστρα τα «Νέα» του Μαρινάκη, η ΝΔ ανέλαβε καθήκοντα "πλυντηρίου" και των χιτλερικών εγκλημάτων, λίγες εβδομάδες μετά την αθώωση της ελληνικής ακροδεξιάς».

Η κόντρα αφορά την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή να μην παραβρεθεί η Ελλάδα σε εκδήλωση της εσθονικής προεδρίας της ΕΕ για τα εγκλήματα των ναζιστικών και κομμουνιστικών καθεστώτων και την αυστηρή κριτική που άσκησε η ΝΔ και μερίδα του Τύπου για την απομόνωση στην οποία οδηγεί η κυβέρνηση τη χώρα με την κίνηση αυτή.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ