Σκανδαλίδης: To ιδανικότερο θα ήταν να δημιουργηθεί ένα κόμμα από μηδενική βάση

skandalidis

Την άποψη του για τη προγραμματισμένη σημερινή συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Σταύρο Θεοδωράκη εξέφρασε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράστασης Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στο Mega.

Συγκεκριμένα, είπε: «Το ιδανικότερο θα ήταν η δημιουργία ενός κόμματος από μηδενική βάση, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει με κατάργηση των υπαρχόντων κομμάτων σήμερα. Το καταλαβαίνετε γιατί, είναι αδιανόητα αυτά τα πράγματα. Δεν βγαίνουν από παρθενογένεση. Πρέπει να γίνει μέσα από μια διεργασία».

Eπίσης συμπλήρωσε: «Αυτή η διεργασία επιταχύνεται εξ ανάγκης. Και κακώς επιταχύνεται εξ ανάγκης. Θα έπρεπε από την αρχή να το καταλάβει η ηγεσία του Ποταμιού και των άλλων δυνάμεων, ότι έπρεπε να επιταχυνθεί ενόψει του κρίσιμου πολιτικού χρόνου που έρχεται. Ήδη ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές. Μην το ξεχνάμε αυτό».

«Δεν μπορεί να πει κανείς ότι θα γίνει ένα κόμμα ενιαίο, ούτε να καταργήσει κανείς τα κόμματα που εκφράζονται στη σημερινή Βουλή, πρέπει να γίνει μια συνεργασία, μιας συμπαράταξης δυνάμεων ενόψει των επόμενων εξελίξεων και μέσα σε αυτή τη διαδικασία να απευθυνθούμε κάποια στιγμή στη λαϊκή βάση και να αποφασίσει αυτή εάν θέλει ένα κόμμα από το μηδέν ή θέλει μια ομοσπονδία κομμάτων, αυτή είναι μια προοπτική που είναι μπροστά μας και για την οποία θα πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσει η βάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης», συμπλήρωσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ