Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση για την Προανακριτική – Χειρονομίες, προσβολές και αποχωρήσεις από την αντιπολίτευση

Σε υψηλούς τόνους η συζήτηση για την Προανακριτική – Χειρονομίες, προσβολές και αποχωρήσεις από την αντιπολίτευση

Σε κλίμα έντασης διεξάγεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την ολοκλήρωση των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Μάλιστα, η διαδικασία διεκόπη για μερικά λεπτά έπειτα από επεισόδιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνου Μάρκου με βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, με τον γ’ αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Αθανάσιο Μπούρα να του ζητά να αποχωρήσει από την αίθουσα.

«Ντροπή σας κ. Μάρκου. Εγκαταλείψτε αμέσως την αίθουσα» ήταν η απάντηση του κ. Μπούρα σε χειρονομία που έκανε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τους συναδέλφους του.

Δεν ψηφίζει το ΚΚΕ

Απόντες από την ψηφοφορία επί του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί μετά τις 9 το βράδυ, θα είναι οι βουλευτές του ΚΚΕ.

Όπως ανακοίνωσε ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Καραθανασόπουλος, «το ΚΚΕ, με τη στάση του και σήμερα, δεν θα νομιμοποιήσει αυτές τις διαδικασίες».

«Δηλώνουμε ευθύς εξ’ αρχής ότι δεν θα συμμετέχουμε σε αυτήν την ψηφοφορία, η οποία θα διεξαχθεί στο τέλος της συνεδρίασης» ανέφερε ο κ. Καραθανασόπουλος, συμπληρώνοντας: «Και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ενημερώσουμε τον λαό για τα πραγματικά γεγονότα, θα συνεχίσουμε την πάλη μας ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας και για την εξάλειψη των αιτιών που γεννάνε αυτά τα σκάνδαλα, δηλαδή την εξάλειψη του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος».

Αποχώρησε το ΜέΡΑ25
Νωρίτερα, από τη συζήτηση είχαν αποχωρήσει οι βουλευτές του ΜέΡΑ25.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κλέων Γρηγοριάδης, δήλωσε ότι το κόμμα του δεν θα πάρει μέρος στη συζήτηση, δεν θα συμμετάσχει σε αυτήν την φαρσοκωμωδία και επιλέγει τον δύσκολο δρόμο της παραγωγής πολιτικής.

«Κυρίως είναι δουλειά της Δικαιοσύνης και όχι των βουλευτών ο εντοπισμός των σάπιων μήλων μέσα στο πολιτικό προσωπικό» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS