Σάμο και Λέσβο επισκέπτεται σήμερα ο Νότης Μηταράκης – Θα ενημερωθεί για την κατάσταση στα ΚΥΤ

Σάμο και Λέσβο επισκέπτεται σήμερα ο Νότης Μηταράκης – Θα ενημερωθεί για την κατάσταση στα ΚΥΤ

Επισκέψεις στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Σάμο και στη Λέσβο θα πραγματοποιήσει σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Στη Σάμο, ο Νότης Μηταράκης θα ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί από την αρμόδια διοικήτρια του Κέντρου Ταυτοποίησης αλλά και από εκπροσώπους της Υπηρεσίας Ασύλου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Βουλευτή Σάμου της Ν.Δ. κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη και την ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας. Επίσης, ο κ. Μηταράκης θα επισκεφθεί το νέο ΚΥΤ Σάμου και στη συνέχεια θα προβεί σε δηλώσεις στα ΜΜΕ. 

Αμέσως μετά θα μεταβεί στη Λέσβο όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με βουλευτές του νομού, τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Κώστα Μουτζούρη και φορείς του νησιού. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια και θα ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί από τον διοικητή του κέντρου.

Τον κ. Μηταράκη θα συνοδεύσουν ο κ. Εμμανουήλ Λογοθέτης, Ειδικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και ο κ. Κωνσταντίνος Κωστάκης διευθυντής του γραφείου του Υπουργού.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS