Reuters:"Νίκη ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι με τη λογική του νοκ άουτ"

eklogesetimo

«Νίκη, αλλά όχι με τη λογική του νοκ άουτ» σημειώνει το πρακτορείο Reuters μετά τα πρώτα exit poll. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί της Νέας Δημοκρατίας στη μάχη των Ευρωεκλογών, αλλά αυτή η νίκη δεν έχει τα στοιχεία πλήρους κατίσχυσης, όπως θα ήταν ένα χτύπημα... νοκ άουτ.
Αυτό σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης, με δεδομένο ότι αυτή η εκλογική μάχη σηματοδοτούσε το πρώτο crash test για τη συγκυβέρνηση στην Ελλάδα. Οι, δε, αναλυτές σημείωναν πως μια διαφορά πέντε μονάδων θα μπορούσε να προκαλέσει θέμα και έντονους τριγμούς. Κάτι που δεν φαίνεται να εμφανίζεται σε αυτές τις εκλογές.
Από την μεριά τους οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι απέκλεισαν πρόωρες εκλογές, αναφέρει το Reuters, ενώ γίνεται μνεία για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην τρίτη θέση με ποσοστά που μπορεί να είναι να διψήφια. Παρά το γεγονός ότι η ηγετική ομάδα του κόμματος βρίσκεται στη φυλακή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ