Πρωτοφανής παγετός στις ΗΠΑ - Πιο χαμηλές θερμοκρασίες ο Καναδάς από τον Βόρειο Πόλο [εικόνες]

Πρωτοφανής παγετός στις ΗΠΑ - Πιο χαμηλές θερμοκρασίες ο Καναδάς από τον Βόρειο Πόλο [εικόνες]

Στην κατάψυξη παραμένουν οι βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες και μεγάλο τμήμα του Καναδά με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν ότι το κύμα αρκτικού ψύχους δεν θα υποχωρήσει πριν τις αρχές του νέου έτους.

Αξιωματούχοι λένε ότι σε κάποιες περιοχές του Καναδά οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες απ’ ό,τι στο Βόρειο Πόλο ή τον πλανήτη Άρη!

Κάτοικοι στον Καναδά διασκέζουν με το δριμύ ψύχος κάνοντας πειράματα για να διαπιστώσουν πόσο γρήγορα παγώνει ένα μπλουζάκι, το βραστό νερό και αν κολλά η γλώσσα τους στο παρμπρίζ

Στo Ιντερνάσιοναλ Φωλς της Μινεσότα ο υδράργυρος έδειξε -38,3 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο Όρος Ουάσιγκτον του Νιου Χαμσάιρ, που οι ντόπιοι λένε ότι έχει «τον χειρότερο καιρό του κόσμου» κατεγράφη νέο ρεκόρ με -36,6 βαθμούς Κελσίου!

pagetos hpa

Ένα σμήνος πουλιών πετά πάνω από τα παγωμένα νερά φράγματος στον ποταμό Ραμ στην Ανόκα της Μινεσότα

 hri pensulvania

Στο Ήρι της Πενσιλβάνια, όπου έπεσε ενάμιση μέτρο χιόνι από τα Χριστούγεννα, άνδρες της Εθνοφρουράς βγήκαν στους δρόμους για να τους καθαρίσουν.

Οι τοπικές Αρχές προειδοποιούν ότι αναμένονται νέες χιονοπτώσεις σ’ ολόκληρη την περιοχή των Μεγάλων Λιμνών.

Δύο πόλεις στο Νιου Τζέρσι, το Βέντορ και το Όσιαν Σίτι, ακύρωσαν για λόγους ασφαλείας τις προγραμματισμένες «βουτιές» στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού, που αποτολμούν κατά το έθιμο εκατοντάδες κάτοικοι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

 xionothuella vostwn

Η χιονοθύελλα που σάρωσε τη Βοστώνη κι ολόκληρη τη Νέα Αγγλία υποχώρησε κάπως, αλλά το δριμύ ψύχος εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους κατοίκους.

times square

Στην κεντρική πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης το θερμόμετρο αναμένεται να καταγράψει νέο ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας στο «πάρτι» για την έλευση του νέου έτους.

 pagwmeno suntivani

Περαστικοί ποζάρουν για φωτογραφίες μπροστά στο παγωμένο συντριβάνι του Bryant Park στη Νέα Υόρκη

Σε περιοχές της πολιτείας της Νέας Υόρκης το χιόνι έφθασε σχεδόν το ενάμιση μέτρο με τους πυροσβέστες στην κωμόπολη Λορέν να σκάβουν διάδρομο για να σώσουν μια γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι της χωρίς τρόφιμα.

Οι παγωμένοι άνεμοι αναμένεται να ρίξουν ακόμη περισσότερο τις θερμοκρασίες στη Νέα Αγγλία και τη Φιλαδέλφεια με τις Αρχές να προειδοποιούν τους κατοίκους να φορούν όσο περισσότερα ρούχα μπορούν και να μην εκτίθενται για περισσότερο από 30΄ στο δριμύ ψύχος για να αποφύγουν τα κρυοπαγήματα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ