Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του ΣΚΑΪ η Μ. Χρυσοβελώνη

xrusoveloni2

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, για ανυπόστατο, όπως το χαρακτηρίζει, ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το οποίο η κόρη της έχει διοριστεί στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο Άμυνας.

«Προκαλώ όσους έχουν την ευθύνη για το ψευδές και ανυπόστατο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο αποψινό κεντρικό δελτίο των 21:00, ότι δήθεν «έχω την κόρη μου στο γραφείο του κ. Πάνου Καμμένου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας», να επιδείξουν το υποτιθέμενο ΦΕΚ διορισμού της ή όποιο άλλο έγγραφο απ’ το οποίο να τεκμαίρεται ότι διορίστηκε ή εργάζεται στο γραφείο του ΥΕΘΑ», τονίζει σε ανακοίνωσή της και συμπληρώνει: «Όσο για τη «γραμματέα μου», όπως ατυχώς αναφέρθηκε, πρόκειται για την πρώην επιστημονική συνεργάτιδά μου, η οποία δεν απασχολείται πλέον στο πολιτικό γραφείο μου στο Βόλο».

«Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Αν ο ΣΚΑΪ δεν προβεί στην επιβεβλημένη επανόρθωση, σε ό,τι με αφορά, το λόγο πλέον θα έχει η Δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση της κ. Χρυσοβελώνη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ