Πληροφορίες ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα πάει στο τριήμερο του Κασσελάκη στις Σπέτσες

Πληροφορίες ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα πάει στο τριήμερο του Κασσελάκη στις Σπέτσες

Το τριήμερο στις Σπέτσες που εμπνεύστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης για να φέρει πιο κοντά τους βουλευτές του κόμματός του εξακολουθεί να προκαλεί αναταράξεις στο εσωτερικό της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη μία υπάρχει εκνευρισμός από την πλευρά των βουλευτών για τις πρακτικές Κασσελάκη που θυμίζουν λειτουργία πολυεθνικού ομίλου και όχι κόμματος, και από την άλλη τίθεται το ερώτημα αν θα είναι παρών στο τριήμερο των Σπετσών ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος δεν ήταν ανάμεσα στους αποδέκτες του ομαδικού e-mail το οποίο έστειλε η γραμματέας του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, ωστόσο έλαβε ξεχωριστή πρόσκληση να βρεθεί και εκείνος στη βίλα του Στέφανου Κασσελάκη το τριήμερο 19 με 21 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας δεν αναμένεται να είναι παρών στο τριήμερο των Σπετσών. Μάλιστα, από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν πως, όπως όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί δεν συμμετέχουν σε όλες τις συνεδριάσεις των κόμματων τους, έτσι και ο ίδιος επιλέγει σε ποιες είναι παρών.

Η έδρα στην Α΄ Πειραιά

Σημειώνεται πως χθες μετά την ανακοίνωση για τις Σπέτσες δόθηκε μία άλλη διάσταση για την επιλογή του νησιού του Αργοσαρωνικού. Από το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη σημείωναν πως η επιλογή του τριημέρου στις Σπέτσες είναι και μια δοκιμασία αναφορικά με την περιφέρεια όπου θα επιλέξει να είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Σπέτσες ανήκουν στην Α΄ Πειραιά και ο κ. Κασσελάκης θέλει να παραμείνει σε αυτήν για να σπάσει η πρωτοκαθεδρία της ΝΔ, όπως σημειώνουν από το περιβάλλον του, αλλά και για να διατηρήσει τους δεσμούς του με τη ναυτιλία. Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ εκεί έχει εκλέξει ήδη έναν βουλευτή και αυτός είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει στα σχέδιά του να ενισχύσει τους δεσμούς του με το μεγάλο λιμάνι της χώρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ