Πιπιλή για το τετ-α-τετ με τον άγνωστο: «Εκεί με το κινητό τον αποτρέλανα»

Πιπιλή για το τετ-α-τετ με τον άγνωστο: «Εκεί με το κινητό τον αποτρέλανα»

Για την περιπέτεια που πέρασε στην πολυκατοικία της με τον άγνωστο που δήλωσε τεχνικός του ασανσέρ μίλησε η Φωτεινή Πιπιλή, νωρίς το πρωί στον ΣΚΑΙ.

Η βουλευτής της ΝΔ κάλεσε τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί με τον κόσμο που χτυπά κουδούνια και θυροτηλέφωνα, επισημαίνοντας ότι η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της, αλλά όλοι οφείλουμε να προσέχουμε και να λαμβάνουμε τα μέτρα μας.

«Από την περίοδο των 'Αγανακτισμένων' που ήμουν βουλευτής, τότε που στοχοποιούμασταν από ομάδες, εγώ ήμουν υποψιασμένη και λάμβανα στα στοιχειώδη μέτρα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ίδια την περιπέτεια που είχε στην πολυκατοικία της, αναφέρθηκε και πάλι στα γεγονότα, όπως τα έζησε, υπογραμμίζοντας το τέχνασμα με το κινητό: «Εκεί τον αποτρέλανα» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής, όταν βρέθηκε στο ασανσέρ με τον άγνωστο, προσποιήθηκε ότι καλούσε στο κινητό τον θυρωρό. Ιδού τι έγραψε και πώς το διηγήθηκε:

«Παίξτο χαζή και κέρδισε χρόνο. Εκανα το δεύτερο, όπου άρχισα συζήτηση για τον ανσανσεριτζή που δεν κάνει καλή συντήρηση και πως θα κάνω παράπονα στον θυρωρό και να τώρα θα τον πάρω και βγάζω το κινητό και δήθεν μιλάω στον θυρωρό, οπότε είδε και απόειδε ότι δεν τσιμπάω να μπω μαζί του στο ανσανσέρ -γιατί στην είσοδο δεν τον έπαιρνε να με αρπάξει μιας και υπήρχε στα γραφεία κόσμος-οπότε μου λέει,θεωρώντας ότι μιλάει σε ηλίθια θείτσα, καλά πάω να φέρω τα εργαλεία και σε δυό λεπτά θα επιστρέψω.»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ