Πέτσας: Οποιος παραβιάζει τους κανόνες ή αισχροκερδεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με πολύ αυστηρά μέτρα

«Είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο υπάρχουν θύματα», τόνισε σήμερα ο Στέλιος Πέτσας, στέλνοντας αυστηρό μήνυμα σε όσους παραβιάζουν τους κανόνες και σε όσους αισχροκερδούν.

«Αυτοί που θέλουν να παραβιάσουν τους κανόνες κι αυτοί που αισχροκερδούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολύ αυστηρά μέτρα», υπογράμμισε ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι βασικός στόχος των μέτρων είναι ο περιορισμός της διασποράς του κορωνοϊού ενώ αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης στις επιχειρήσεις, τα οποία θα ανακοινωθούν σήμερα, υπογράμμισε ότι θα στηριχθούν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι που έκλεισαν τα καταστήματά τους και αυτοί που θα έχουν μεγάλη απώλεια τζίρου.

Πέτσας: Υπεύθυνη η στάση της αντιπολίτευσης

«Θέλουμε να μας εμπιστευτούν όλοι και στόχος είναι να μην γίνουν απολύσεις και καταστρατηγήσεις», τόνισε ο κ. Πέτσας, σημειώνοντας ότι τα μέτρα των 2 δισ. είναι το πρώτο απαραίτητο μέτρο στήριξης. «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να στηρίξουμε την οικονομία».

Ο Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε ότι ο Πρωθυπουργός θα απευθύνει διαγγέλματα για να ενημερώνει τους πολίτες. «Δίνουμε μάχη για να εξαπλωθεί η διασπορά του ιού σε βάθος χρόνου», επανέλαβε.

Τέλος, χαρακτήρισε υπεύθυνη την στάση της αντιπολίτευσης, και συγκεκριμένα τις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα, ενώ χαρακτήρισε σοβαρές τις συζητήσεις του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς Αρχηγούς .

 

banner eko 1

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

menoumespiti 300

 JOHNS HOPKINS CORONAVIRUS RESOURCE CENTER

covid 19 map

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS