Πέτσας κατά Τσίπρα για NOVARTIS: Οι κουκούλες βγαίνουν και αποκαλύπτεται το δικό του πρόσωπο

Σκληρή απάντηση απο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μέσω Facebook έκανε λόγο για «υποκριτική  ευαισθησία της κυβέρνησης και μέρους των ΜΜΕ» για όσα είπε ο ίδιος δυο ημέρες πριν,  στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.  Ο Στέλιος Πέτσας τονίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι  «βυθισμένος στα εσωκομματικά του προβλήματα» ενώ συμπληρώνει πως όσα είπε περί ελέγχου της εξουσίας, είχε προσπαθήσει να τα εφαρμόσει όσο ο ίδιος ήταν πρωθυπουργός. Ολόκληρη η τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα. 

«Βυθισμένος στα εσωκομματικά του προβλήματα, ο κ. Τσίπρας καταφεύγει όχι μόνο σε ύβρεις αλλά και σε ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής. 

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί εδώ και μέρες να μην επιτρέψει την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως ακριβώς εξετάστηκαν και από τον εισαγγελέα, καθώς και ο πανικός του κ. Τσίπρα, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός παρακρατικού-παραδικαστικού κυκλώματος που εξύφανε μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία. 

Με την ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει επίσης ότι όσα είπε περί ελέγχου των «αρμών της εξουσίας», είχε ήδη επιχειρήσει να τα εφαρμόσει όταν ήταν πρωθυπουργός. Οι κουκούλες βγαίνουν και αποκαλύπτεται το δικό του πρόσωπο».

banner eko 1

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

menoumespiti 300

 JOHNS HOPKINS CORONAVIRUS RESOURCE CENTER

covid 19 map

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS