Παραιτήθηκε ο Αντώνης Διαματάρης

Παραιτήθηκε ο Αντώνης Διαματάρης

Δεκτή έγινε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη η παραίτηση του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, μετά τον σάλο που ξέσπασε από την παραδοχή του ότι δεν είναι κάτοχος μεταπτυχιακού από το πανεπιστήμιο Κολούμπια, αλλά και μετά τα δημοσιεύματα για τον σύμβουλό του.

Ενώ μετέβαινε στην Αυστραλία για επίσημη επίσκεψη, επικοινώνησε μαζί του το γραφείο του πρωθυπουργού και του ζήτησε να παραιτηθεί.

Ο Αντώνης Διαματάρης σε δήλωσή του, αναφέρει:

«Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες. Μόνο μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά στον Ελληνισμό. Για αυτό με μεγάλη τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού. Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι προσωπικές επιθέσεις που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά, με σκοπό να πλήξουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ, καθώς και να υπονομεύσουν το έργο μου. Για τον λόγο αυτό, υπέβαλα, με πόνο ψυχής, στον Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή μου από τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS