Παππάς: Aλλάζει το πλαίσιο λειτουργίας των εταιρειών δημοσκοπήσεων

pappas nikos vouli 740
Αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των εταιρειών δημοσκοπήσεων προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, από τη Βουλή, μετά από ερώτηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάση Παπαχριστόπουλου.
 
Ο Νίκος Παππάς έκανε λόγο για «τερατώδεις αποκλίσεις», τόσο στο δημοψήφισμα όσο και στις τελευταίες εκλογές και πρόσθεσε ότι ο τρόπος λειτουργίας των εταιρειών δεν χαρακτηρίζεται μόνο από «μεθοδολογική ανεπάρκεια» αλλά «κυρίως, από μεροληψία».
 
«Στο δημοψήφισμα είχαμε τερατώδεις αποκλίσεις και μόνο μερικώς μπορούν δικαιολογηθούν από μεθοδολογική ανεπάρκεια και περισσότερο από μεροληψία. Φάνηκε ότι οι υπεύθυνοι των εταιρειών δημοσκοπήσεων έκαναν την εξής μεθοδολογική υπόθεση, ότι η αποχή θα χτυπούσε κυρίως, και μόνο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μία υπόθεση, που πολύ φοβάμαι πως είχε άλλα ελατήρια όχι καθαρά επιστημονικά. Δυστυχώς. Δεν μπορεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα να μην μπορεί να καταγραφεί», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας.
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ