Παπανώτας κατά ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποπομπή του: Λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους

Παπανώτας κατά ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποπομπή του: Λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους

Ο Δημήτρης Παπανώτας στην πρώτη του δήλωση μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «είναι μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειλικρινά λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους. Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ. Μου είπαν, όχι Δημήτρη».

Αιχμές για Κασσελάκη και Μπεκατώρου

Μιλώντας στο Tlive ο Δημήτρης Παπανώτας πρόσθεσε: «Θέλω να θυμίσω στον κ. Κασσελάκη ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε. Για την Σοφία Μπεκατώρου που αντέδρασε έντονα ο Δημήτρης Παπανώτας, είπε «είμαι πρόθυμος να κάτσω σε ένα πάνελ μαζί της, να μιλήσουμε για όλα τα θέματα» και σε άλλο σημείο τόνισε ότι αυτό που είναι η βασική αρχή του #MeToo είναι βγείτε και μιλήστε. Κατηγόρησε δε την Σοφία Μπεκατώρου για πολιτικό τυχοδιωκτισμό.

Μίλησε πάλι για «κοπτοραπτική στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ούτε ο ίδιος έχει όλο το περιεχόμενο των δηλώσεών του και κλείνοντας άφησε ξανά αιχμές για τους συνυποψηφίους του «ελπίζω η ευρωπαϊκή Αριστερά να ασχοληθεί κάποια στιγμή με τα σοβαρά θέματα και οι συνυποψήφιοι να μην ανακαλύπτουν δηλώσεις».

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση Κασσελάκη

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ