Παπαγγελόπουλος σε Προανακριτική: Έπεσε σε αντιφάσεις και ζήτησε... διακοπή

Παπαγγελόπουλος σε Προανακριτική: Έπεσε σε αντιφάσεις και ζήτησε... διακοπή

Σε συνεχείς αντιφάσεις έπεσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην προσπάθειά του να βάλει στο κάδρο τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της προανακριτικής, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης παραδέχθηκε ότι «ο Σαμαράς δεν με πίεσε. Δεν παρενέβη»

Από την πλευρά της ΝΔ αναφέρεται πως «ο κ. Παπαγγελόπουλος συνεχίζει να πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις, να ψεύδεται συνεχώς και να αποκαλύπτεται ότι έχει επιλεκτικό Αλτσχάιμερ...

Στην αρχή, όπως αναφέρουν γαλάζιοι βουλευτές, ισχυρίστηκε ότι ο κ. Σαμαράς είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μάξιμου με τους κκ Φιλιππάκη, Τάρκα, Μιωνή, Παπασταύρου. Οταν του επισημάνθηκε ότι αυτό δεν προκύπτει από πουθενά, επικαλέστηκε το υπόμνημα Φιλιππάκη. Οταν του ειπώθηκε ότι δεν το λέει αυτό, επικαλέσθηκε ασθενή μνήμη και το ανακάλεσε.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η ΝΔ, ισχυρίστηκε ότι -δεν θυμάται πότε- στη συνάντηση με τον κ. Σαμαρά στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, ο κ.Σαμαράς του ζήτησε να βοηθήσει τον κ. Παπασταύρου μέσω της κυρίας Τουλουπάκη. Οταν του επισημάνθηκε πως αυτό δεν ήταν δυνατόν να ισχύει καθώς η κ. Τουλουπάκη ανέλαβε την υπόθεση το …2017, «θυμήθηκε» ότι ήταν βοηθός του κ. Αθανασίου και εν συνεχεία άρχισε να πέφτει, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, σε αντιφάσεις.

Οι βουλευτές της ΝΔ φέρονται του υπενθύμισαν πως η Ε. Τουλουπάκη ανέλαβε βοηθός του κ. Αθανασίου το 2016, ενώ η υπόθεση είχε αποσταλεί από τον κ. Αθανασίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών από τον Σεπτέμβριο του 2015. «Δεν θυμάμαι», αναφώνησε τελικά ο Δ. Παπαγγελόπουλος, για να ζητήσει λίγο αργότερα τη διακοπή της συνεδρίασης.

Νέες αποστάσεις Παπαγγελόπουλου από Παππά

Νωρίτερα, νέες σαφείς αποστάσεις από τον Νίκο Παππά είχε πάρει Δημήτρης Παπαγγελόπουλος από τα όσα ακούγονται στο ηχητικό που κατέθεσε ο Σάμπυ Μιωνής για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ζητώντας από τα μέλη της να καλέσουν τον πρώην υπουργό Επικρατείας για να τους εξηγήσει τι έχει πει στο ηχητικό.

«Ακούστηκε πουθενά ότι εγώ στοχοποίησα την κ. Γκραμπόφσκι;» αναρωτήθηκε ο κ. Παπαγγελόπουλος και τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη να σηκώνει το γάντι: «Έτσι όπως το λέτε εννοείτε ότι εσείς δεν στοχοποιήσατε την κ. Γκραμπόφσκι αλλά το έκανε ο Παππάς» είπε.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαγγελόπουλος ισχυρίστηκε ότι δεν αδειάζει τον ΣΥΡΙΖΑ εμμένοντας πάντως στη θέση του ότι δεν έβαλε στο στόχαστρό του την κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ