Παπαδημούλης: To ΔΝΤ θέλει συμφωνία και δεν ζητάει πλέον πράγματα πέραν αυτής

papadimoulis740

Το ΔΝΤ έχει πάψει να ζητά πράγματα πέραν της συμφωνίας και θέλει να υπάρξει αξιολόγηση αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν κ. Κοστέλο στον Δημήτρη Παπαδημούλη, όπως ανέφερε ο ίδιος ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή σύμφωνα με την "Ημερησία".

Ο Δ. Παπαδημούλης μίλησε στην συνεδρίαση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων (ECON) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπό τον πρόεδρο της Ρομπέρτο Γκουαλτγιέρι.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είπε ότι το πρωί σε συνάντηση που είχε με τον κ. Κοστέλο ο τελευταίος του είπε πως όχι μόνο οι διαφορές μεταξύ της ελληνικής πλευράς και των δανειστών είναι γεφυρώσιμες, αλλά και ότι το ΔΝΤ θέλει συμφωνία και έχει σταματήσει να ζητά πράγματα πέραν της συμφωνίας. Ο κ. Κοστέλο εμφανίσθηκε αισιόδοξος ότι είναι απολύτως εφικτή η ολοκλήρωση της συμφωνίας έως το τέλος του Απρίλη, εκτίμησε ο Δ. Παπαδημούλης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ