Πανδαιμόνιο προκάλεσε ξανά η Ζωή Κωνσταντοπούλου -Επεισόδιο με Κ. Καραμανλή, Άδωνι και προεδρείο Βουλής

Πανδαιμόνιο προκάλεσε ξανά η Ζωή Κωνσταντοπούλου -Επεισόδιο με Κ. Καραμανλή, Άδωνι και προεδρείο Βουλής

Για δεύτερη ημέρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε πανδαιμόνιο στην αίθουσας της Βουλής παίρνοντας εκ νέου τον λόγο επί της πρότασης δυσπιστίας.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, ζήτησε τον λόγο για λίγα λεπτά ωστόσο στην πορεία προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών της ΝΔ αλλά και του προεδρεύοντος Θανάση Μπούρα.

Επέρριψε ευθύνες στον πρωθυπουργό για το δυστύχημα των Τεμπών ενώ ζήτησε από τον Κώστα Καραμανλή να εξηγήσει γιατί έθεσε υποψηφιότητα για βουλευτής και τι συζήτησε με τον πρωθυπουργό.

Κάποια κίνηση που έκανε ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα μιλήσει σε λίγο, ενόχλησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία άρχισε να κάνει παρατηρήσεις. Από τα υπουργικά έδρανα εξεγέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και πολλοί βουλευτές της ΝΔ.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου διαπραγματευόταν επί αρκετή ώρα με το προεδρείο για το χρόνο της ομιλίας της. Και όταν ο κ. Μπούρας παρέθεσε τους χρόνους ομιλιών των άλλων πολιτικών αρχηγών αντέδρασε λέγοντας: «Δείξατε ανοχή σε όλους και σε μένα σας έπιασε ο πόνος του χρονομέτρου, ενώ γίνεται από κάτω αυτό το αίσχος; Ντροπή σας» είπε προς το προεδρείο και αποχώρησε εκνευρισμένη από το βήμα της Βουλής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ