Π. Καμμένος: Μαζί με τον Αλ. Τσίπρα μέχρι τέλους

Π. Καμμένος: Μαζί με τον Αλ. Τσίπρα μέχρι τέλους

Βέβαιος ότι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα συνεχιστεί απρόσκοπτα δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Με τον Αλέξη Τσίπρα, τις πολιτικές διαφορές μας τις εκφράζουμε και τις δείχνουμε και στις ψηφοφορίες. Θα είμαστε μαζί μέχρι τέλους. Ας μην ελπίζουν ότι θα βάλουν μεταξύ μας διαόλους - ζιζάνια να μας χωρίσουν» ανέφερε ο υπουργός Άμυνας, σε συνέντευξή του στην Ικαριακή Ραδιοφωνία, με αφορμή την παρουσία του στο νησί για την επέτειο της απελευθέρωσής του από τους Τούρκους, το 1912.

«Έχουμε περάσει πολλές φουρτούνες μαζί, περάσαμε τα δύσκολα, δεν θα βρουν τώρα που είναι τα εύκολα, όσο και αν ψάξουν λόγο για να χαλάσει αυτή η συνεργασία που είναι προς όφελος της πατρίδας μας» συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Όπως είπε, «είμαστε μαζί για δύο θέματα: το πρώτο είναι ότι δεν έχουμε καμία αναστολή να χτυπήσουμε τη διαφθορά της μεταπολίτευσης. Το δεύτερο διότι αποφασίσαμε μαζί να βγάλουμε τη χώρα από τα δεινά των μνημονίων, από τα δεινά των δανειστών, με ένα πρόγραμμα το οποίο δεν θα συνθλίψει τις πλατιές μάζες του ελληνικού λαού».

Πηγή: ΑΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ