Παυλόπουλος: Η Ελλάδα ανήκει στην Ε.Ε. και στο σκληρό πυρήνα της

Παυλόπουλος: Η Ελλάδα ανήκει στην Ε.Ε. και στο σκληρό πυρήνα της

Εντυπωσιακή ήταν η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Προηγήθηκε δοξολογία παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και στη συνέχεια, κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Ανώστου Στρατιώτη.

Παρών και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος που επέστεψε από τις ΗΠΑ.

Μετά το τέλος της παρέλασης δηλώσεις έκαναν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υπουργός Άμυνας αλλά και οι εκπρόσωποι των κομμάτων.

Ηχηρό μήνυμα ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον σκληρό πυρήνα της της Ευρωζώνης, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα, για την επέτειο της Εθνεγερσίας.

«Γιορτάζουμε την εθνεγερσία του 1821 που οδήγησε στην ανάσταση του Έθνους και τη δημιουργία του ελληνικού κράτους. Το παράδειγμα των αγωνιστών πρέπει να μας εμπνέει. Οι Έλληνες, απανταχού της γης. Σε αυτή την επέτειο, την ιερή επέτειο της 25η Μαρτίου και με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής για τα 60 χρόνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε κάθε δικαίωμα να υπενθυμίσουμε στους εταίρους μας: Οι πρόγονοί μας, λίγο πριν την οργανωμένη έναρξη της επανάστασης, πριν από όλα έκαναν έκκληση στους ευρωπαίκούς λαούς υπέρ της ελευθερίας. Τους διαμηνύουμε σήμερα ότι η Ελλάδα έχει αποφασίσει αμετάκλητα να ανήκει στην ΕΕ και το σκληρό πυρήνα της την Ευρωζώνη. Η ΕΕ ποτέ δεν θα ήταν ίδια χωρίς την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας

https://www.youtube.com/watch?v=qpev2DZxyJ8

pavlopoulos1

pavlopoulos5

parelasi2

pavlopoulos stratiotes

parelas7

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ