Ο Μοσκοβισί βάζει «φωτιά» στο Μαξίμου για πρόωρες εκλογές

Ο Μοσκοβισί βάζει «φωτιά» στο Μαξίμου για πρόωρες εκλογές

Στα ψιλά γράμματα της επικαιρότητας πέρασε η χθεσινή αναφορά του Πιέρ Μοσκοβισί την ώρα που έμπαινε στη συνεδρίαση του Eurogroup η οποία έδειξε ότι στην Ευρώπη είναι έτοιμοι για πιθανές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα με πρόωρες εκλογές.

Ο Γάλλος Επίτροπος μετά από ερώτηση δημοσιογράφου ανέφερε χαρακτηριστικά «Συζητάμε με αυτή την κυβέρνηση, όταν έρθει η ώρα θα γίνουν εκλογές, θα έρθει άλλη κυβέρνηση. Εγώ σέβομαι όλα τα κόμματα στην Ελλάδα.» κάνοντας παράλληλα αναφορά και στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Πιέρ Μοσκοβισί βέβαια στη συνέχεια φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρησιμοποιώντας την έκφραση success story, την οποία είχε καθιερώσει ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του και είχε γίνει δέκτης κριτικής από την τότε αξιωματική αντιπολίτευση, τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Δεν θα υποδείξω στους Έλληνες ποιον πρέπει να επιλέξουν να τους κυβερνήσει. Αυτή η κυβέρνηση έχει υλοποιήσει αρκετές μεταρρυθμίσεις σε πολλούς τομείς, όπως συντάξεις, ιδιωτικοποιήσεις ή αγορά εργασίας. Και τώρα ξεκινά μια διαδικασία που θεωρείται success story, καθώς οι μεταρρυθμίσεις θα οδηγούν σε ολοκλήρωση των αξιολογήσεων, εφαρμογή του προγράμματος, αποδέσμευση δόσεων, βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και αργότερα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος", είπε ο Επίτροπος Οικονομικών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ