Ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε τον αυτοκινητόδρομο της Πατρών- Κορίνθου

Ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε τον αυτοκινητόδρομο της Πατρών- Κορίνθου

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε σήμερα την Τρίτη τον αυτοκινητόδρομο της Πατρών- Κορίνθου.

«Ανοίγει ο δρόμος της Ελλάδας, για να βγούμε από αυή την περιπέτεια, για να βγούμε από την οικονομική επιτροπεία», δήλωσε ο κ. Τσίπρας. Αυτός είναι ο ισχυρός συμβολισμός των εγκαινίων είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε πως η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς για τη Δυτική Ελλάδα και το μήνυμα που στέλνει είναι ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

2017 1104 tsipras

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη δυτική είσοδο του νότιου κλάδου με κατεύθυνση προς Αθήνα, στις σήραγγες Παναγοπούλας.

Η σήραγγα της Παναγοπούλας έχει συνολικό μήκος 4χλμ ενώ ακολουθείται από δύο επόμενες μήκους 550 μ η κάθε μία.

Στην τελετή το παρών έδωσαν βουλευτές, δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων. Παρών ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο υφυπουργός Παιδείας Δημ. Μπαξεβανάκης, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, ο πρώην υπουργός Γιάννης Μανιατης κ.α.Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί αργότερα με τον δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, όπου θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση με τους δημάρχους του νομού Αχαΐας, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα και του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

Σχετικά άρθρα

Η διαδρομή Κορίνθου-Πατρών-Κορίνθου - Οι νέες σήραγγες που εγκαινιάζονται σήμερα [video] 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ