O Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε στον Εισαγγελέα για Τσίπρα και «Ρασπούτιν»

O Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε στον Εισαγγελέα για Τσίπρα και «Ρασπούτιν»

Με την κατάθεση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά συνεχίστηκε σήμερα η έρευνα των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Ζαχαρή και Λάμπρου Σοφουλάκη συνεχίστηκε σήμερα η προκαταρκτική εξέταση για τους χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Ο κ. Σαμαράς εξερχόμενος από το κτίριο του Αρείου Πάγου δήλωσε «ό, τι είχα να πω για την άθλια αυτή σκευωρία το είπα απο την πρώτη στιγμή».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν κατανόμασε τον περίφημο «Ρασπούτιν» ο πρώην Πρωθυπουργός δήλωσε: «Ό,τι είχα να πω για την άθλια αυτή σκευωρία, το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Όλα θα έρθουν στο φως».

Στην ερώτηση αν κατανόμασε τον Ρασπούτιν, ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι «τον έχω αποκάλυψει από καιρό και προφανώς το έκανα και σήμερα».

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Παραπολιτικά, ο πρώην πρωθυπουργός είχε αποκαλύψει ότι πίσω από το συγκεκριµένο προσωνύµιο είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός ∆ικαιοσύνης, αρµόδιος για θέµατα ∆ιαφθοράς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα έκτασης 32 σελίδων ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου επικαλούμενος όσα νέα στοιχεία έχουν προκύψει για την υπόθεση για τα πρόσωπα που ήδη είχε καταμηνύσει για στοχοποίησή του στη υπόθεση , όπως τον πρωην αναπληρωτή υπουργό δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ