Νέο σποτ για την επόμενη ημέρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι»

Νέο σποτ για την επόμενη ημέρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι»

Το μήνυμα της αισιοδοξίας, της εμπιστοσύνης και της νίκης στέλνει για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από νέο σποτ που ανέβασε και στα social media.


Στο νέο σποτ ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοψίζει το σχέδιο-γέφυρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης του κοροναϊού στην οικονομία, όπως η μείωση του ΦΠΑ στο 13%, το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για επιχειρήσεις και εργαζόμενους, αλλά και το σχέδιο επανεκκίνησης του τουρισμού.

«Όπως κερδίσαμε τη μάχη της υγείας, θα κερδίσουμε και τη μάχη της οικονομίας» αναγράφεται μεταξύ άλλων στην οθόνη, που παρουσιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να περπατά προς την είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου.

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η στήριξη της εργασίας, η μείωση φόρων και η τόνωση επιχειρηματικότητας μέσω της ενίσχυσης της ρευστότητας και της μείωσης της φορολογίας, είναι οι τρεις πυλώνες του σχεδίου ύψους 24 δισ. ευρώ, για την επανεκκίνηση της οικονομίας που ανακοίνωσε την Τετάρτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης περιγράφοντάς το, έκανε λόγο για ένα «σχέδιο-γέφυρα» που θα περάσει από το στάδιο της προστασίας της υγείας με στήριξη της οικονομίας, σε αυτό της τόνωσης της οικονομίας με διαρκή επιφυλακή στην υγεία, και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας λέγοντας ότι θα ακολουθήσει το φθινοπωρινό σχέδιο για το πώς θα επανέλθουμε στο δρόμο της ισχυρής ανάπτυξης «έτσι ώστε το 2021, ένα έτος εμβληματικό για την πατρίδα μας, η χώρα να βαδίσει σταθερά προς το αισιόδοξο μέλλον της».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS