ΝΔ: Γιατί η κυβέρνηση αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή Τσακαλώτου;

nd grafeia«Τρεις μέρες μετά την αποστολή της επιστολής μετάνοιας του κ. Τσακαλώτου στους θεσμούς, η κυβέρνηση αρνείται να τη δώσει στη δημοσιότητα», αναφέρει η ΝΔ και διερωτάται για μπορεί να συμβαίνει αυτό.

«Μήπως γιατί το περιεχόμενό της θα αποκαλύψει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με το ένα χέρι υπογράφει δηλώσεις συμμόρφωσης και με το άλλο βαράει τα τύμπανα της δήθεν ρήξης;», τονίζει και συνεχίζει: «Οι πολίτες γνωρίζουν την αλήθεια. O κ. Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Δεν θα διστάσει να υπογράψει ό,τι του ζητηθεί για να καθυστερήσει την αναμέτρηση με την λαϊκή ετυμηγορία. Εχει γίνει ο καλύτερος σύμμαχος ορισμένων ακραίων στην Ευρώπη, που θέλουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη σε αέναη λιτότητα. Ολα τα υπόλοιπα είναι ένα φτηνό σόου για εσωτερική κατανάλωση».

«Αν η κυβέρνηση διαφωνεί με αυτή την εκτίμηση, δεν έχει παρά να δώσει την επιστολή Τσακαλώτου στη δημοσιότητα», καταλήγει η ΝΔ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ