Ν.Δ.: Εκδηλώσεις κακόγουστης προπαγάνδας τα περιφερειακά συνέδρια της κυβέρνησης

Ν.Δ.: Εκδηλώσεις κακόγουστης προπαγάνδας τα περιφερειακά συνέδρια της κυβέρνησης

«Κομματικές φιέστες» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τα περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια που διοργανώνει η κυβέρνηση, σημειώνοντας πως «τα στελέχη της, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τέτοιες εκδηλώσεις κακόγουστης προπαγάνδας».

«Ο κ. Τσίπρας, προσπαθώντας να έρθει σε επαφή με την κοινωνία, την οποία κορόιδεψε, οργανώνει κομματικές φιέστες και τις βαφτίζει Περιφερειακά Αναπτυξιακά Συνέδρια. Στο πρώτο από αυτά στην Κοζάνη, στη Δυτική Μακεδονία, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, αρνήθηκε να ακούσει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών» αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Ν.Δ. Όπως υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση «αντί για διάλογο - που δεν αντέχει», ο Πρωθυπουργός «αντιμετώπισε τους εκατοντάδες πολίτες, που διαμαρτύρονταν έξω από την αίθουσα, με αυταρχισμό και αστυνομική βία».

Η Ν.Δ. κατηγορεί τον κ. Τσίπρας ότι «προσπαθεί να χρησιμοποιήσει για κομματικούς σκοπούς τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» και προσθέτει: «Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία, οι βουλευτές και τα στελέχη της, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τέτοιες εκδηλώσεις κακόγουστης προπαγάνδας του Μεγάρου Μαξίμου».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ