Μύδροι Δένδια κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Το να εμπλέκεται ο υπ. Εξωτερικών σε μετάφραση εγγράφου, συνιστά απύθμενη φαιδρότητα»

Μύδροι Δένδια κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Το να εμπλέκεται ο υπ. Εξωτερικών σε μετάφραση εγγράφου, συνιστά απύθμενη φαιδρότητα»

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο μετά και την επίσημη επιβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα πολιτικό πρόσωπο που να εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis, καθώς παραδόθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής η επίσημη μετάφραση του εξωδικαστικού συμβιβασμού της εταιρείας με τις ΗΠΑ.


Ωστόσο, φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια ακόμη απελπισμένη προσπάθεια να θολώσει την αποκάλυψη και την αλήθεια, καθώς η μετάφραση τον εκθέτει για άλλη μια φορά εμπλέκοντας τον Νίκο Δένδια.

Από την πλευρά του ο Υπουργός δίνει σκληρή απάντηση μέσω σχόλιο του γραφείου του, σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το να εμπλέκεται ο υπουργός Εξωτερικών σε… μετάφραση εγγράφου από τη Μεταφραστική Υπηρεσία, συνιστά απύθμενη φαιδρότητα» αναφέρει σχόλιο του γραφείου Τύπου του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, στην οποία σχολιάζει την επίσημη μετάφραση της απόφασης του αμερικανικού Δικαστηρίου από το υπουργείο Εξωτερικών, ανέφερε ότι «ο κ. Δένδιας φρόντισε να τελειώσει οριστικά τα ψέματα των κ.κ. Μητσοτάκη, Σαμαρά και Γεωργιάδη για το σκάνδαλο Novartis».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ